Ілон Маск повідомив перші подробиці про електромобіль Tesla Model 3 з двома двигунами

Прем’єра нової Model 3 повинна відбутися цього літа. Про це в своєму Twitter написав керівник американського виробника електромобілів Ілон Маск.

tesla_z_dvoma_motoramiu

Топ-менеджер заявив, що автомобіль отримає систему повного приводу і зможе розганятися до 100 км/год за 3,5 секунди. Максимальна швидкість спорткара – 250 км/г. Запас ходу новинки складе 500 км.

Електромобіль отримає спойлер з карбону і 20-дюймові колісні диски. Також очікується, що електромобіль оснастять пневматичною підвіскою і модернізованими гальмівними механізмами. Бажаючим придбати Model 3 з двома двигунами доведеться заплатити близько 54 тис. доларів.

Читайте також: Найочікуваніші електричні кросовери і позашляховики

На даний момент Tesla пропонує два варіанти Model 3, які комплектуються тільки одним двигуном. Базовий автомобіль здатний прискорюватися з місця до 100 км/год за 5,6 сек., А його максимальна швидкість складає 210 км на годину. Запас ходу без підзарядки – 354 кілометри.

Варіант Long Range комплектується 258-сильним електродвигуном, що дозволяє набирати “сотню” за 5,1 сек., а його максималка дорівнює 225 км на годину. Блок батарей ємністю 80,5 кВт-год дозволяє проїхати без підзарядки до 500 кілометрів.

Схожі записи