Ілон Маск може покинути пост керівника компанії Tesla

Влітку поточного року відбудеться Рада директорів Tesla, в ході якої буде проведено голосування за нову політику компанії. У разі затвердження нової стратегії, крім усього іншого, буде призначений новий незалежний директор.

ilonmaskmozhe

З пропозицією про призначення нового незалежного директора виступив Джинг Цзао, на думку якого компанія повинна вести більш прагматичну політику. Однак Рада директорів компанії Tesla не підтримує таку ідею, і опублікувала офіційну заяву:

. . . . . . . .

«Правління вважає, що успіх компанії Tesla на сьогоднішній день не був би можливий, якби правління очолив інший голова, що не здійснює характерний для Ілона Маска пресинг на бізнес. У світлі значних майбутніх можливостей для зростання і ретельного виконання, необхідного для того, що б компанія Tesla досягла його, правління вважає, що компанія все ще найкраще управляється паном Маском, який знаходиться на посаді голови правління”.

Читайте також: Mercedes-Maybach представив електричний кросовер

Ілон Маск знаходиться на посаді голови правління компанії Tesla з 2004 року. Виходячи з усього вищесказаного, можна стверджувати, що Рада директорів, очевидно, відхилить ініціативу Джинг Цзао.

Схожі записи