Hyundai оновила гібрид і електрокар Ioniq

Компанія Hyundai представила оновлену версію моделі Ioniq, яка випускається у вигляді гібрида та електромобіля. Автомобілі отримали нові електронні допоміжні системи, а також вдосконалену функцію голосового управління.

gibridielektrokar_hyundai

Так, Hyundai Ioniq став доступний з функцією стеження за станом водія, автоматичним перемиканням дальнього світла на ближній, адаптивним круїз-контролем, системою контролю рядності руху, а також з адаптивним круїз-контролем.

. . . .

Плюс до всього, модель отримала модернізовану систему управління голосом з можливістю розпізнавання натуральної мови, а також вдосконалений картографічний сервіс HERE.

Повністю електрична версія Hyundai Ioniq оснащується 120-сильним електродвигуном, що живиться від комплекту акумуляторів на 28 кіловат-годин. Без підзарядки електромобіль здатний проїхати до 200 кілометрів.

Читайте також: Найочікуваніші електричні кросовери і позашляховики

Hyundai Ioniq і Ioniq Hybrid комплектуються 1,6-літровим 103-сильним бензиновим мотором, який в першому випадку працює в парі з 43-сильним електричним двигуном з батареєю на 1,56 кВт-год, в у другому – з агрегатом потужністю 60 сил і акумулятором ємністю 8,9 кіловат-години.

Схожі записи