Honda побудує доступний серійний електромобіль Fit EV

Компанія Honda побудує електричну версію автомобіля Fit Jazz. Запас ходу серійного електромобіля складе 300 км.

hondapopudueeee

У Honda Fit вже є гібридна модифікація, але в компанії покладають великі надії саме на повністю електричну версію. Електрокар повинен бути готовий до 2020 року, а планові річні продажі керівництво бренду має намір довести до 100 тисяч одиниць на рік.

. . . .

Ставка робиться на запас ходу і порівняно низьку вартість моделі, як для електричного автомобіля. Для порівняння, Nissan Leaf з запасом ходу в 400 км (по японському циклу JC08) коштує на місцевому ринку 24 570 евро, а от серійна Honda буде коштувати 15.5 тисяч євро.

Читайте також: Найочікуваніші електричні кросовери і позашляховики

Хочемо нагадати, восени минулого року в рамках Франкфуртського автосалону японська марка представила концепт невеликого міського автомобіля під назвою Urban EV. Серійне виробництво електричного сіті-кара почнеться в 2019 році.

. . . .

Однією з особливостей концепту була система Automated Network Assistant або персональний електронний помічник, що аналізує поведінку водія і відповідає за економічну ефективність (підказує, коли краще зарядити електрокар або віддати надлишки енергії в загальну мережу).

Схожі записи