Honda Clarity EV матиме запас ходу 80 миль

honda_clarity_ev

Ні для кого не буде секретом, що новина про електромобіль від Honda сподобалась всім любителям електромобілів, всі покладали великі надії на цей електромобіль. Більше того, те що всі великі компанії намагаються запустити на ринок власні електромобілі – серйозна заявка на захоплення електромобілями все більшу кількість трас у світі. Але попри все, схоже, що Honda Clarity EV, котра виходить на авторинок у 2018 році, нас розчарує.

Не зрозумійте мене неправильно, це, насправді, хороша новина, що компанія випускає власний електромобіль, але певні речі говорять, що Honda живуть у минулому і готують до продажу електромобіль минулого десятиріччя.

Запас ходу електромобіля складатиме всього 80 миль (128 кілометрів), що є не надто хорошим результатом для сучасного електромобіля. До прикладу, Tesla пропонують нам електромобілі із запасом ходу в 200 миль, а Chevrolet майже 240. Помітна різниця, чи не так?

Більше того, навіть електричні «малолітражки» зараз пропонують запас ходу більший, ніж 80 миль на одному заряді.

Тим не менш, паливні версії моделі вже знаходяться у продажі в Каліфорнії. Проте Стів Сентер, президент із бізнес-розвитку компанії, стверджує що водії більше скаржаться на розміри моделі, ніж на запас ходу.

Схожі записи