General Motors представив електромобіль вартістю 5700 доларів

Світові бренди General Motors, Wuling Automobile і SAIC Motor Corporation в рамках спільного підприємства на китайському ринку представили новий бюджетний електромобіль для двох пасажирів і вартістю в 5700 доларів.

ekio

Baojun E100 є новим двомісним електрокаром з вартістю в 5 700 доларів, що приблизно еквівалентно 154 тис грн за поточним курсом. Однак дана вартість виходить з урахуванням державних китайських субсидій.

Габарити нового електромобіля дійсно скромні – довжина становить всього 2 400 мм, ширина – 1 500 мм, а також висота – 1 600 мм. В якості силового агрегату використовується електромотор з максимальною потужністю до 40 кінських сил. Поки компанія не поспішає повідомляти обсяг акумуляторної батареї, проте запас ходу складає близько 155 км.

Варто відзначити, що дана модель була представлена і випущена в серійне виробництво ще восени 2017 року. Так, за п’ять місяців продажу, електромобіль був проданий у кількості 11 446 одиниць.

Перші показники продажів можуть говорити про перспективність моделі, яка може стати найбільш популярним електромобілем на території всього Китаю. Але вже відомо, що модель ніколи не з’явиться за межами рідного ринку. На території інших ринків General Motors випускатиме більш дорогі сегменти, які будуть конкурувати з Tesla Model 3.

Читайте також:Найбільш доступні електромобілі 2018

Схожі записи