Електромобілі для бізнесу 2018

Сьогодні пропонуємо вам ознайомитися з електромобілями, які чудово стануть в нагоді для ведення бізнесу.

Renault Kangoo ZE

renault-kangoo-ze

KANGOO Z.E. — це доступний електричний фургон для бізнесу. Завдяки акумулятору Z.E. 22 кВт-год KANGOO Z.E. дозволить подолати до 170 км в циклі NEDC* та до 125 км в реальних умовах на одному заряді.

Двигун KANGOO Z.E. потужністю 44 кВт містить ряд технологій, що пропонують переваги електричної мобільності на щоденній основі: жодного шуму чи викидів, лише абсолютна ефективність та задоволення.

Виберіть KANGOO Z.E., який підходитиме саме вам. Завдяки двом варіантам довжини, різним кількостям сидінь (від двох до п’яти) та трьом версіям ви обов’язково знайдете електромобіль, що відповідатиме вашим потребам.

Вартість електричного фургона стартує приблизно з 25 тис. євро.

Volkswagen e-Crafter

e-kraf

Е-Crafter оснащений електромотором потужністю 100 кінських сил. Максимальна швидкість електричного фургона обмежена на позначці 90 км / год. Ємність акумуляторних батарей становить 35,8 кВт * год. Запас ходу складає 160 кілометрів. На спеціальній зарядної станції CCS за 45 хвилин можна буде зарядити акумулятори до 80 відсотків. Від побутової електромережі зарядка на 100 відсотків триватиме 5 годині 20 хвилин.

Загальний обсяг вантажного відсіку фургона – 10,7 м3.

Nissan e-NV200

e-nv200

Компанія Nissan підготувала оновлену версію електричного фургона e-NV200. У Європі продажі новинки повинні початися навесні 2018 року. Ціни на машини будуть названі пізніше.

Революційний електромобіль Nissan e-NV200 поєднує в собі риси фургона Nissan NV200 і популярного пасажирського електромобіля Nissan Leaf, пропонуючи підприємцям електрофургон з нульовим рівнем викидів шкідливих речовин, оснащеним інноваційними системами та функціями.

Електромобіль отримав нову акумуляторну батарею ємністю 40 кВт · год. Завдяки цьому запас ходу у рестайлінгової моделі виріс до 280 кілометрів. При цьому його вантажопідйомність і місткість багажного відділення залишилися колишніми. Вага електрокара не перевищує 2250 кілограмів.

Схожі записи