Електромобіль Tesla Model 3 2017 всередині

tesla-model-3

Вигляд салону Tesla Model 3 залишається найбільш важливою невідомою частиною майбутнього електромобіля. Понад 400 000 осіб вже зробили попереднє замовлення Model 3, не знаючи при цьому, як реально буде виглядати місце водія. Інші частини інтер’єру теж будуть змінені, в порівнянні з тим, що вже було оприлюднено на прототипах, оскільки їм не надають кінцевого вигляду.

Раніше компанія Тесла не дозволяла фотографувати інтер’єр прототипів, навіть на офіційному представленні Model 3 в березні 2016 року, мабуть тому, що компанія знала, що салон буде змінюватися, і тому не хотіли, щоб люди потім очікували на те, що вони вже побачили.

Мінімалізм в дизайні інтер’єру Model 3 ще ніколи не був настільки очевидним, ніж на новому фото, зробленому при денному світлі, пише видання Elektrek.

tesla3-interior

Першим, що кидається в очі, є відсутність приладів, але це не єдина мінімалістична особливість інтер’єру. Ще помітним є відсутність вентиляційних отворів або, принаймні, немає їх на виду.

Інженер компанії Тесла під час тестової поїздки на церемонії відкриття Model 3 в березні цього року звернув увагу саме на систему вентиляції автомобіля як на “дійсно унікальну систему без традиційних вентиляційних отворів, лише з єдиним“.

tesla-model-3-interior-3

У седані Model S, Тесла вже перенесла майже всі елементи управління на центральний сенсорний екран, який є і в Model 3, але тепер автовиробник також забрав вентиляційні отвори і всі прилади з панелі, не залишивши, практично, нічого.

Нагадаємо, генеральний директор компанії Ілон Маск пообіцяв розкрити всі технічні характеристики і особливості дизайну Tesla Model 3 на початку наступного року. Згідно з планами «Тесла», новий бюджетний електромобіль піде у виробництво в кінці 2017 року.

Схожі записи