Електромобіль Jaguar: новинка розсекречена достроково

jaguar-i-pace-prototype-1-1

Jaguar I-Pace – один із найцікавіших електромобілів, що вийдуть наступного року. Концепція конструкції була тепло прийнята, а технічні характеристики знаходяться на одному рівні із іншими високотехнологічними електромобілями, котрі вийдуть на ринок у 2018-2019 роках.

Всього за кілька днів до демонстрації серійної версії, Auto Express помітили прототип електромобіля, котрий, як повідомляється, має остаточний дизайн (фото вище).

Британський автовиробник не соромився показати свою концепцію I-Pace за останні кілька місяців. Але той факт, що цей прототип був сильно замаскований, є хорошим натяком на те, що це, швидше за все, виробнича, серійна версія електромобіля.

Jaguar раніше заявляв, що концепція електромобіля буде дуже схожа на виробничу версію, тим більше, що вони планували досить короткий графік виробництва. Перший прототип був показаний на автосалоні в Лос-Анджелесі в листопаді 2016 року, серійна версія повинна бути розкрита «до кінця 2017 року», тепер Auto Express заявляє, що «розкриття» заплановане на Франкфуртський автосалон у вересні 2017 року. Виробництво ж планується у другій половині 2018 року, за словами автовиробника.

Цікаве відео:

2018 Jaguar I-Pace vs. 2017 Tesla Model X

Схожі записи