Електромобіль Faraday Future покажуть вже в 2017 році

faraday-future-elektromobil

Каліфорнійський стартап Faraday Future, спонсором якого виступає китайська LeEco, представить свій перший серійний електромобіль на виставці споживчої електроніки CES, яка відбудеться на початку 2017 року.

У Faraday Future розповідають, що після Нового року в Лас-Вегасі буде показаний преміальний електромобіль, «наповнений технологіями і з кращим в індустрії запасом ходу». Ніяких додаткових даних про новинку поки немає.

Є дуже мало інформації про майбутній автомобіль Faraday Future. В кінці минулого року головний дизайнер компанії розповів лише, що електромобіль виявиться максимально підключеним, інтерфейс буде пронизувати його феноменально зручний салон, а сама машина буде знати всі уподобання свого власника.

На початку цього року в мережу просочилася інформація про можливий зовнішній вигляд електромобіля і про те, що його потужність становитиме 1000 кінських сил, і він зможе розганятися до 96 км/год за 3 секунди. Максимальна швидкість електромобіля від Faraday Future складе 320 км/год, тоді як всі версії Model S від Tesla не розганяються більше, ніж до 225-250 км/год.

Нагадаємо, перший концептуальний електромобіль FF був представлений в січні поточного року і отримав назву FFZERO1. Електросуперавтомобіль розганяється до «сотні» за дві з невеликим секунди, а його максимальна швидкість – 320 км/год. При створенні машини використовували універсальну модульну платформу – Variable Platform Architecture (VPA).

Найімовірніше, новинка буде електромобілем преміум класу з супер-потужним акумулятором від LG. Через декілька місяців нарешті стане зрозуміло, чи зможе Faraday Future перетворити «галас» навколо свого автомобіля в реальний суперавтомобіль, який можна буде купити, чи ні.

Схожі записи