Електромобіль Chevrolet Bolt 2017 в лізинг за $309 в місяць

2017-chevrolet-bolt

Всіх трохи розчарувала інформація про те, що електромобіль Chevy Bolt не буде постачатися відразу по всіх Сполучених Штатах Америки, хіба що аж в наступному році. Першими ще до кінця цього року новий електромобіль Chevrolet Bolt 2017 зможуть придбати жителі двох штатів США – Каліфорнії та Орегони, і, схоже, що це буде одним з найдешевших способів стати власником електромобіля або взяти його в лізинг. Як відомо, початкова ціна Шевроле Болт становить $37 495, а з урядовою субсидією вона зменшується до $29 995.

Компанія GM вирішила запустити програму лізингу для нового Chevrolet Bolt. Щомісячна оплата становитиме всього лише 309 доларів США. Враховуючи той факт, що зарядити електромобіль набагато дешевше, ніж заправити повний бак палива, виходить дуже вигідна пропозиція.

2017-chevy-bolt-2

Недавно також стала відома інформація про те, що як тільки почалися перші доставки електромобіля Chevrolet Bolt 2017, компанія GM, паралельно з обиранням дилерів, також запустила свою онлайн студію дизайну для потенційних клієнтів, щоб вони могли «побудувати свій власний» електромобіль Болт. Для цього потрібно зайти на сайт Chevrolet GM, щоб оглянути всі запропоновані опції і з’ясувати цінову політику. Йдеться про вибір кольору автомобіля, можливості швидкої зарядки DC, що не є у базовій комплектації, колір та тканину оббивки сидіння. Єдиним незмінним для всіх електромобілів Болт залишається великий запас ходу.

Нагадаємо, доступний електромобіль Chevrolet Bolt 2017 оснащений електромотором потужністю 200 к.с., що дає змогу розганятися до 100 км/год за 7 с і розвивати 145 км/год. Запас ходу електромобіля Шевроле становить 383 км. Базове оснащення передбачає камеру заднього виду і 10,2-дюймовий дисплей мультимедіа.

За перший рік планують скласти 30 тис. Chevrolet Bolt. Головним його конкурентом у General Motors називають електромобіль Tesla Model 3.

Схожі записи