Електромобіль BMW i3 зазнає ряд оновлень у 2017 році

2017-bmw-i3

Німецький автовиробник працює над оновленням дизайну для BMW i3, який буде випущений в 2017 році зі збільшеним запасом ходу до 50%, повідомляє німецький тижневик Welt am Sonntag. Це буде наступне покоління компактного хетчбека i3.

Повідомляється, що найпопулярніший електромобіль BMW з тяговим акумулятором більшої ємності зможе проїжджати на одному заряді більше 300 км, але це за стандартом NEDC. У реальності ж цей показник знаходиться ближче до 200 км. Як відзначають експерти, зробити такий крок керівництво змусили найближчі конкуренти, моделі яких, анонсовані на 2017 рік, мають більш серйозні показники автономності.

2017-bmw-i3-1

Одночасно зі змінами в силовій установці, BMW i3 отримає оновлений дизайн кузова, що відіб’ється на зовнішньому вигляді його фронтальних і задніх елементів. У салоні з’явиться нова мультимедійна система. Також запропонують нові варіанти забарвлення авто та різний декор для його індивідуалізації. Що стосується термінів прем’єри нової моделі, то подробиці німецька марка не озвучила.

Нещодавно BMW оголосила про амбітний план збільшення продажів електрифікованих автомобілів до 100 тисяч одиниць в 2017 році. За підсумками поточного року концерн розраховує реалізувати близько 60 тис. гібридів і електромобілів.

Відомо також стало про плани BMW з подальшого “озеленення” своєї продуктивної лінійки. У найближчі роки німецький виробник виведе кілька нових моделей – гібриди, електромобілі і модель на паливних елементах.

Початок десятиліття стане часом появи нових електромобілів БМВ. У 2020 році побачить світ кросовер BMW X3 на “батарейках”, в 2021-му новий електромобіль сімейства BMW i (iNext EV). Через чотири роки після цього компанія випустить водневий автомобіль.

bmw_4

Паралельно з новими моделями BMW готує нові системи напівавтономного і автономного водіння, а також акумуляторну батарею нового покоління для електромобілів.

Схожі записи