Електричний кросовер Mercedes-Benz EQ C дебютує в Женеві

Міжнародний автосалон в Женеві-2018 стане місцем офіційної прем’єри серійного електромобіля німецького преміального бренду Mercedes-Benz. Новинкою виявиться виробнича версія прототипу Mercedes-Benz Concept EQ , дебют якого відбувся на Паризькому автосалоні 2016 року.

mersedesdo_zhenevi

Основним конкурентом для новинки стане вже звична модель електричного кросовера Tesla Model X, при тому, німецький електромобіль може отримати запас ходу не менше 500 км. На жаль, поки компанія не розкриває будь-яку інформацію про серійну версію електричного кросовера. Однак відомо, що EQ C буде побудований на базі нової платформи EVA, яка створювалася виключно для електрокарів.

Очікується, що ємності батарей електромобіля вистачить на 500 кілометрів шляху по циклу NEDC. Сумарна потужність двох електромоторів не повідомляється, але у концепту Generation EQ вона становила 408 к.с. і 700 Нм крутного моменту.

Нагадаємо, що Mercedes-Benz EQ Concept був представлений ще в вересні 2016 року. У той час, німецька компанія продемонструвала футуристичний дизайн кросовера, оснащеного двома електромоторами з максимальною потужністю до 204 кінських сил кожен. За попередньою інформацією, концепт був здатний розігнатися до 100 км / год всього за 5 секунд.

Схожі записи