Електричний кросовер Kona показали на відео

Вже 27 лютого 2018 року відбудеться презентація першого електромобіля компанії Hyundai, який буде представлений в моделі кросовера Kona. Запас ходу новинки складе близько 470 км.

videohundaikona

Hyundai Kona – це перший електрокар від південнокорейської компанії, офіційний дебют якого відбудеться вже 27 лютого 2017 року. Однак публічна презентація планується тільки на 9 березня 2018 року в рамках Женевського автосалону. Прес-служба компанії вирішила представити електромобіль на відео.

Компанія поки не розкриває будь-які характеристики майбутньої новинки. Експерти припускають, що електрична версія кросовера Hyundai Kona буде пропонуватися клієнтам з двома різними конфігураціями силових агрегатів, і можливо будуть пропонуватися різні акумуляторні батареї з ємністю від 70 до 100 кВт * год. Запас ходу новинки може скласти близько 500 км.

У списку оснащення будуть присутні системи активної і пасивної безпеки, систему автоматичної екстреної зупинки, а також системи контролю сліпих зон та сучасна мультимедійно-навігаційна система.

Вартість майбутнього кросовера поки невідома, як і невідома точна дата виходу на світовий ринок, але передбачається, що продажі почнуться тільки влітку 2018 року.

Можна відзначити, що Hyundai Kona з електричною установкою стане одним з перших автомобілів компанії в майбутній лінійці електрокарів. Крім того, деякі технології в майбутньому будуть перенесені на моделі преміального бренду компанії Genesis, під яким перші електрокари можуть з’явитися вже в 2021 році.

Схожі записи