Електричний кросовер Jaguar I-Pace представлено в Лос-Анджелесі

jaguar-i-pace-elektrychnyj_0

Компанія Jaguar представила на автошоу в Лос-Анджелесі свій перший електромобіль у вигляді концептуального кросовера I-Pace, який демонструє бачення британською маркою розвитку автомобільного транспорту.

Новий електромобіль, який покликаний скласти конкуренцію електрокросоверу Model X від Tesla, отримає запас ходу на одному заряді не менше 500 км за NEDC і буде в змозі прискоритися від 0 до 100 км/год приблизно за 4 секунди, що відповідає показникам хороших спортивних автомобілів. Jaguar з гордістю заявляє про те, що електромобіль отримає “чутливу і жваву динаміку, якої ще не мав жодний електричний транспортний засіб”.

jaguar-i-pace-elektrychnyj_3

Повнопривідний кросовер Jaguar I-Pace буде використовувати два електромотори, які зможуть виробляти потужність близько 400 к.с. і 700 Нм крутного моменту. Тяга передається на обидві осі. Живлення електромоторам буде постачати літій-іонна батарея ємністю 90 кВт*год, яка інтегрована в платформу машини.

Кросовер Jaguar I-Pace отримав панорамний скляний дах. Оскільки всі силові агрегати Jaguar I-Pace розміщені під днищем, тому в просторі під капотом зробили невеликий багажник об’ємом 28 л. Традиційний багажний відсік вміщає 530 літрів. У салоні позашляховика встановлено чотири сидіння, цифрова приладова панель, 12-дюймовий екран системи мультимедіа, а також рульове колесо з сенсорними кнопками.

jaguar-i-pace-elektrychnyj_2

Новий британський електромобіль обладнаний системою швидкої зарядки, тому до 80% батарею можна зарядити за 90 хвилин, а до 100% – за 2 години за допомогою 50-кіловатної установки постійного струму.

Компанія Jaguar запрошує потенційних клієнтів створити онлайн заявку на I-Pace на своєму веб-сайті. Використовуючи аналогічний метод, компанія Tesla забезпечила більш ніж 400 000 попередніх замовлень на Model 3, незважаючи на те, що поставки автомобіля почнуться тільки в другій половині 2017 року. Ціна на Jaguar I-Pace поки не оголошена.

jaguar-i-pace-elektrychnyj_1

Серійна версія Jaguar I-Pace буде представлена в наступному році. У дилерів електричний кросовер Ягуар з’явиться в 2018 році.

Схожі записи