Електричний кросовер Jaguar I-Pace: перше відео

elektrichnii_krosover_jaguar_i-pace

Жителі Монако отримали унікальну можливість на власні очі побачити перший серійний електричний кросовер британського бренду Jaguar, який створений за мотивами концепту Jaguar I-Pace (на фото).

Як відзначають наші зарубіжні колеги, в Князівстві автомобіль знімався в рекламному презентаційному ролику, який компанія покаже під час світової прем’єри новинки.

За неофіційно підтвердженими даними, британський виробник планує офіційно представити автомобіль восени нинішнього року. Швидше за все, місцем презентації електрокара стане Міжнародний автосалон у Франкфурті.

У рух серійний електричний крос буде приводитися від пари електромоторів, які сумарно здатні генерувати близько 400 сил. З місця до першої сотні британська новинка зможе прискорюватися приблизно за чотири секунди.

Відзначимо, що представники компанії заявляють, що однією повною «заправці» нового електрокара вистачить на тиждень. На глобальний ринок автомобіль повинен вийти в наступному році. Причому передзамовлення на екологічно чистий автомобіль можна оформити вже зараз.

Схожі записи