Електричний гіперкар від McLaren

elektrichnii_giperkar_vid_mclaren

Британська компанія McLaren Automotive вирішила не вибиватись з тренду та заявила про можливий випуск нового повністю електричного гіперкара, який в лінійці виробника займе місце на сходинку нижче моделі McLaren P1.

Нова модель електромобіля буде являти собою автомобіль для їзди по закритих автодромах, але сертифікований для пересування по дорогах загального користування. Які-небудь подробиці про новинки тримаються в секреті. Проте вже зараз відомо, що інженери McLaren Automotive розраховують забезпечити новинку запасом ходу на 30 хвилин інтенсивної їзди. Після того як акумуляторні батареї розрядяться, їх повна зарядка повинна займати близько півгодини.

Крім цього, очікується, що динамічні характеристики електричного гіперкара McLaren будуть значно кращими, ніж у моделі McLaren 675LT. Нагадаємо, що цей «шалений» автомобіль здатний «вистрілювати» з нуля до першої сотні за 2,9 секунди, а його максимальна швидкість дорівнює 330 км/год. Імовірно, вартість нового електричного автомобіля складе близько мільйона фунтів стерлінгів, що еквівалентно 1,3 мільйона євро. Очікується, що продажі новинки стартують ближче до 2020 року.

Схожі записи