Електричні новинки Міжнародного Нью-Йоркського автосалону 2018 року

Міжнародний Нью-Йоркський автосалон 2018 року виявився на диво захоплюючим шоу. Безперечно, автосалон в Нью-Йорку-2018 став місцем офіційної прем’єри великого числа моделей сегменту SUV. Ми пропонуємо вашій увазі кращі електричні новинки Нью-Йоркського автосалону 2018 року.

nyu-iokravtosalon2

Genesis Essentia

На автосалоні в Нью-Йорку офіційно дебютував електричний концеп Genesis Essentia, за мотивами якого корейський преміальний бренд планує побудувати нову серійну модель класу Grand Tourismo.

nyu-iokravtosalon

У дизайні екстер’єру нового концептуального купе Genesis Essentia Concept можна побачити деяку схожість з прототипом кросовера Genesis GV80, який був представлений корейською маркою в минулому році. Наприклад, замість звичної задньої і передньої світлотехніки автомобіль отримав вузькі світлодіодні смужки.

Відомо, що представлений в Нью-Йорку 2-дверний концепт Genesis Essentia Concept отримав двері типу «крило метелика». На жаль, докладна інформація про концепт недоступна.

На даний момент відомо, що концептуальне купе Genesis Essentia Concept харчується від «кількох електродвигунів». Акумуляторна батарея розміщена в центральному тунелі. Як відзначають наші колеги, не виключено, що кожне колесо автомобіля оснащено окремим електродвигуном.

Також представники преміального корейського бренду розповіли, що концептуальне купе Genesis Essentia Concept здатне «вистрілювати» з нуля до першої сотні приблизно за три секунди. Інших даних про новинку немає.

MINI Cooper

Компанія MINI представила концептуальну електричну модифікацію класичного хетчбека Cooper . Публічна прем’єра новинки відбулася на Нью-Йоркському автосалоні.

klasichnii_mini

Прототип побудований на базі пізньої версії MINI першого покоління. Прототип оснастили електричним двигуном , віддача якого не уточнюється. Двигун живиться від комплекту літій-залізо-фосфатних акумуляторів на 30 кіловат-годин. Максимальна швидкість електромобіля складає 120 км/г.

Перший серійний електромобіль компанії MINI з’явиться в 2019 році. Зовні і технічно новинка буде нагадувати прототип Electric Concept, який був представлений восени минулого року на Франкфуртському автосалоні.

За попередніми даними, серійний MINI Cooper E зможе прискорюватися з місця до 100 км/год за 7,5 секунди, а його запас ходу складе 305 км. На даний момент модель проходить фінальну стадію дорожніх випробувань.

Jaguar I-Pace

Звичайно, світова прем’єра нового електричного кросовера Jaguar I-Pace пройшла в Женеві. Але, локальна прем’єра екологічно чистого автомобіля в Нью-Йорку не стала менш очікуваною і грандіозної.

aipiszheneva

I-Pace використовує літій-іонний акумулятор потужністю 90 кв*год, що забезпечує запас ходу до 386 кілометрів. Крім того, нові технології заощадження енергії дозволяють збільшити запас ходу. При тому, зарядка до 80 відсотків займе всього 40 хвилин. Зарядка від стандартної розетки 220 В займе 10 годин до 80%.

Крім того, I-Pace здатний розганятися до 100 км/год всього за 4,5 секунди, використовуючи електричну силову установку з потужністю в 394 кінських сил і 694 Нм крутного моменту, а також систему повного приводу.

Новий I-Pace надійде в продаж у другій половині 2018 року. На старті будуть доступні три стандартних модифікації – S, SE і HSE – а також однорічна версія First Edition, яка буде заснована на топовій модифікації HSE і матиме ряд унікальних функцій.

Крім того Jaguar вперше представив інформаційно-розважальну систему InControl Touch Pro Duo від JLR. У даній системі використовуються два сенсорні екрани – більший 10-дюймовий верхній екран і менший екран розміром 5,5 дюйма – разом з фізичними елементами управління. Це та сама система, яку ви побачите на Range Rover Velar і Range Rover Sport 2018 нових версій.

Схожі записи