E-Berlingo Multispaсe – електричний вен від Citroën

citroen_11

Електромобіль E-Berlingo Multispace дозволить розширити пропозицію для тих клієнтів, які прагнуть в повному обсязі використовувати можливості звичайного Berlingo і переваги електричної силової установки в повсякденному житті – як під час відпочинку, так і на роботі.

Електромобіль зберіг всі переваги стосовно трансформації простору всередині салону, а також пропонує високий рівень комфорту і високотехнологічне обладнання для активного відпочинку. Грамотне розташування двох літій-іонних акумуляторних батарей по обидва боки задньої осі під днищем дозволило зберегти великі розміри салону і великий об’єм багажного відділення. Таким чином, електричний «Берлінго» поєднує в собі якості комфортного автомобіля для безпечного перевезення сім’ї, друзів або колег і машини, призначеної для інтенсивної роботи.

Електромобіль оснащений електродвигуном синхронного типу потужністю 49 кВт (67 к. с.) і двома блоками літій-іонних акумуляторів ємністю 22,5 кВт*год. Запас ходу E-Berlingo Multispace становить 170 км, що забезпечує відповідність потребам більшості власників, оскільки для більшої частини європейців щоденні поїздки не перевищують 100 км.

Зарядити електромобіль від домашньої електромережі в стандартному режимі до повної зарядки батареї можна протягом 8-12 годин – в залежності від сили струму в мережі. Як опція пропонується швидка зарядка за допомогою настінного блоку або блоку, що монтується на стоянці, який дозволяє відновити 50% запасу ходу за 15 хвилин і 80% – за 30 хвилин.

Гарантія на тягову акумуляторну батарею становить 8 років або 100 тисяч км пробігу, гарантія на електричний силовий агрегат складає 5 років або 50 тисяч км пробігу і припиняє діяти після досягнення першого з двох граничних значень.

citroen-12

Новий електромобіль «Сітроен» може перевозити до 5 осіб, а плоска підлога забезпечує транспортування великогабаритних вантажів. Сидіння 2-го ряду в конфігурації «2 + 1» або «1 + 1 + 1» – знімні, що забезпечує більший простір для розміщення великогабаритних предметів. Об’єм його багажного відсіку вміщує 675 літрів з 5 пасажирами на борту і може досягати 3 000 літрів зі знятими сидіннями 2-го ряду.

citroen-13

У комфортабельному і ергономічному салоні розміщені відкриті і приховані речові відділення загальним об’ємом 78 літрів. Зручний доступ в салон забезпечують двоє зсувних бічних дверей, а також двері багажного відділення, в які може бути встановлено скло, що відкриватиметься, що спростить доступ на стоянці.

citroen-14

Частково функціями електромобіля можна управляти дистанційно за допомогою смартфона: наприклад, можна прогріти салон автомобіля або отримати інформацію про рівень заряду акумуляторної батареї автомобіля і про час, що залишився для зарядки. Також базова версія електричного Berlingo отримала обмежувач швидкості, систему виявлення падіння тиску в шинах, електронну систему динамічної стабілізації (ESC), кондиціонер з ручним регулюванням, автомагнітолу CD MP3 і сенсорний дисплей 7 ”.

citroen-15

Складання автомобіля буде відбуватися на промисловому підприємстві в Віго (Іспанія). Продажі електромобіля в Іспанії стартують на початку травня, а на початку вересня 2017 року – в інших країнах (Франція, Великобританія, Італія, Бельгія, Португалія і Нідерланди). Про його ціну поки нічого не повідомляється.

Новий E-Berlingo Multispace доповнить електромобільну лінійку бренду Citroën, в яку вже входять C-Zero, E-MEHARI і комерційна версія Berlingo.

Схожі записи