DS привезе на Паризький автосалон електричний кросовер

Марка DS , що входить до французького альянсу PSA, представить восени 2018 року на Паризькому автосалоні свій перший електричний кросовер.

e2

За попередніми даними, новинка отримає назву DS3 Crossback і буде пропонуватися як з традиційними агрегатами, так і з повністю електричною силовою установкою. В основу електромобіля ляже модульна платформа e-CMP, на якій також будуть побудовані електромобілі компаній Peugeot і Citroen.

. . . . . . . .

Випуск нового електричного кросовера стане важливим кроком у новій стратегії бренду DS, згідно з якою французи після 2025 році повинні почати продавати тільки гібриди і електрокари. DS3 Crossback складе конкуренцію Hyundai Kona EV.

Читайте також: Найочікуваніші електричні кросовери і позашляховики

Раніше керівництво марки DS пообіцяло, що бренд буде щороку випускати як мінімум по одній гібридній моделі. Останньою такою новинкою став кросовер DS 7 Crossback. До складу силової установки входить бензиновий двигун, що розвиває 200 к.с., а також два 80-кіловатних електродвигуна. В сумі агрегати видають 300 кінських сил. Виключно на електричній тязі кросовер здатний проїхати 59 кілометрів.

Схожі записи