Дебют електромобіля Tesla Semi перенесено на наступний місяць

tesla-semi-teaser

На електричну вантажівку Tesla Semi покладають великі надії. Її вже назвали найбільшим проривом вантажних авто за останнє десятиліття. Експерти вважають, що електровантажівка Tesla буде на 70% дешевша в експлуатації, у порівнянні із дизельними вантажівками. Звичайно, інформації про електровантажівку в нас небагато, недостатньо навіть для того, аби підтвердити ствердження спеціалістів. І ми мали отримати цю, таку необхідну, інформацію на авто виставці у Франкфурті, котра стартує вже цього вечора. Звичайно, вантажівка Tesla Semi мала б дебютувати там під кінець заходу, як головна подія. І головне слово «мала», адже Елон Маск повідомив, що дубют електровантажівки Тесла затримається аж на місяць.

«Вантажівка Tesla Semi пройде пробний заїзд, запланований на 26 жовтня в Хоторні. Варто побачити цього звіра своїми очима. Це нереально!»

Написав Елон Маск у своєму твітері.

Тобто тепер ми знаємо, де та коли нам таки представлять першу справжню електровантажівку Tesla. Це буде не просто відео, злите в мережу. Tesla Semi зможуть побачити поціновувачі електромобілів, жителі Хортону та, можливо, важливі покупці із компаній доставки абощо.

Елон Маск, описуючи електричну вантажівку Tesla Semi, сказав, що це буде дуже вантажомісткий електромобіль із максимальною дальністю ходу.

Раніше ми вже писали про те, що електровантажівка Tesla Semi була завчасно показана декотрим важливим клієнтам, котрі хотіли протестувати її «за кермом». А на зібранні акціонерів Тесла було повідомлено, що в період від 18 до 24 місяців (півтора-два роки) Tesla Semi буде запущена у масове виробництво.

Схожі записи