Chrysler представив сімейний електромобіль на виставці CES 2017 в Лас-Вегасі

fiat-main-800x400

Chrystler Portal, повністю електричний мінівен, дебютував на Лас-Вегаській виставці CES 2017, про котру говорить увесь світ.

Символічно, що саме Chrysler, компанія, що, по суті, започаткувала концепцію мінівенів у США, представила публіці електромобіль такого типу. Portal називають «ультрасучасним» сімейним електромобілем. Авто здатне кермувати саме, без участі водія, але тільки при певних умовах: на шоссе, або при корках на дорозі. Передбачені інструменти обміну інформацією між автомобілем і дорожньою інфраструктурою.

Мінівен устаткований акумулятором потужністю в 100 кіловат/год, що ідеально підходитиме на дистанції в 250 миль (402 кілометри), котру автомобіль зможе пройти без підзарядки. А функція швидкої зарядки дозволяє за 20 хвилин накопичити достатньо енергії для додаткових 240 кілометрів шляху.

fiat-1

Чотиримісний концепт отримав рухомі в протилежні сторони двері, які відкривають вільний доступ в просторий салон. Розкриваютсья двері за голосовим наказом.

fiat-panel

Цифрові панелі повністю замінили аналоговий приладовий щиток, в центральній частині розташувався екран значних розмірів, що надає доступ до основних бортовим систем.

Окрім всього іншого на виставці згадувались системи розпізнавання за обличчям та голосом, передові розважальні функції та система обміну медіа контентом.

Схожі записи