Chevrolet Bolt – найкращий компактний електромобіль

Американське видання Consumer Reports опублікувало рейтинг найкращих марок і моделей 2018 року , заснований на головних критеріях і вимогах, які висуваються до автомобіля: дорожній тест, надійність, задоволеність власників та безпека. До цього рейтингу увійшов електомобіль Chevrolet Bolt.

shevrolevoltreiting

Модель Chevrolet Bolt була названа кращим компактним «зеленим» автомобілем. Домогтися такого результату машині допомагає значний запас ходу. Електромотор автомобіля здатний забезпечувати прискорення з 0 до 100 км / год за 6,5 секунди. Ціни на Chevrolet Bolt починаються з відмітки 37 500 доларів. Але, якщо скористатися пільгами, вартість машини складе близько 30 000 доларів.

Новий Шевроле обладнано літій-іонним акумулятором, ємністю 60 кВт/год, який важить всього лише 435 кг. 288 ланок акумулятора дозволять проїхати понад 320 км на повному заряді. Час повного заряджання – 9 годин від електромережі на 220В. А двох годин заряджання вистачить для подолання 80 км шляху. Присутня система швидкого заряджання SAE Combo, як і у більшості сучасних електромобілів. Виробник дає гарантію на батарею 8 років, або 160 000 км пробігу.

Chevrolet Boltелектромобіль, який викликав справжній фурор серед любителів електрокарів і вже встиг завоювати ряд престижних міжнародних автомобільних нагород: «Автомобіль 2017 року» за версією Motor Trend, Північноамериканський автомобіль 2017, Кращий екологічний автомобіль 2017.

Схожі записи