Chevrolet Bolt EV визнано найкращим автомобілем року

chevrolet_main

International Auto Show у Детройті має традицію проводити «інавгурацію» кращих автомобілів року у категоріях: автомобіль, седан та вантажівка. І, що доволі вражаюче, нагороду в категорії автомобілів отримав Chevrolet Bolt EV. Варто зазначити, що це далеко не тенденція, електромобілі не часто «зривають» такі нагороди.

При базовій ціні в 37500 доларів, Bolt є першим бюджетним електромобілем із можливістю проїхати більше 200-т миль (320 км) без підзарядки. Це зіграло вирішальну роль у виборі. В загальному електромобіль здатен пройти відстань в 238 миль (382 км) на одному заряді батареї.

Іншими претендентами на приз були Genesis G90 та Volvo S90. Перший – розкішний чотирьох-дверний седан від Hyundai, другий – не менш шикарне авто від шведської компанії, що славиться своєю надійністю та довговічністю.

Chrysler Pacifica став лауреатом нагороди на найкращий седан. Серед варіацій цієї моделі також є гібрид, що носить просту назву Pacifica Hybrid. Нагороду у категорії «вантажівка» отримала Honda Ridgeline – найбільш «зелена» із претендентів. Ridgeline використовує двигун V-6.

Але це дві інші категорії, в котрих не було ніяких шансів у «еко-автомобілів», найкращим, напевне, наки був варіант із гібридом.

А от Chevrolet Bolt EV задовільнив усіх фанатів електромобілів, зірвавши перший приз у своїй категорії. Залишаєтсья лише чекати, коли з’являться електричні моделі більш масивних авто.

Схожі записи