Byton показав доопрацьований електричний кросовер

Незважаючи на те, що концепт електричного кросовера Byton був показаний на початку року на міжнародній виставці споживчої електроніки CES 2018 у Лас-Вегасі, все ж концепт не до кінця був готовий.

baitondovershenii

Однак зараз компанія анонсувала уявлення вже доопрацьованої версії моделі, яка в технічному плані отримала оснащення до 85-90%. Черговий дебют відбудеться в рамках тижня дизайну в італьюнском місті Мілані.

. . . . . . . .

Незважаючи на те, що модель вже практично досягла серійного варіанту, компанія має деякі труднощі перед виходом в серійне виробництво. Так, Byton зараз активно шукає інвесторів, які погодилися б вкласти близько 400 млн доларів, які дозволять завершити розробку серійної моделі, а також налагодити повний цикл виробництва.

За заявою компанії електромобіль являє собою “нове покоління смарт-девайсів, створених для прийдешньої ери розумної мобільності і автономного водіння”.

Також нагадаємо, що стартап Byton був організований командою керівників, інженерів і дизайнерів з компаній Tesla, BMW і Nissan, також у стартапу є кілька китайських інвесторів, в тому числі Tencent Holdings, яка, крім іншого, є утримувачем акцій Tesla.

В якості силового агрегату буде застосовуватися 1 і 2 двигуни, що дозволяє запропонувати покупцям різні варіанти автомобіля за вартістю, а також потужністю і оснащенням. Перший варіант буде представляти собою передньопривідний кросовер з потужністю до 268 кінських сил і 400 Нм крутного моменту, а друга версія отримає два двигуни з сумарною потужністю близько 470 сил і 710 Нм.

baitondovershenii2

Крім того, електромобіль отримає всі технологічні можливості автономного управління, біометричного розпізнавання водія і ще безліч додаткових функцій.

Схожі записи