Bongward представили електромобіль Isabella у Франкфурті

bongward_isabella_frankfurt_2017_ecoauto

Компанія Borgward, після кількох загадкових анонсів, офіційно розсекретила свою нову модель, якою став п’ятиметровий електромобіль Isabella Concept. Офіційно електромобіль представили публіці в рамках автосалону у Франкфурті.

Як і передбачалося до офіційної прем’єри новинки, концепт отримав назву Borgward Isabella. Нагадаємо, що саме так називався найпопулярніший автомобіль німецького бренду Bongward, випуск якого здійснювався в період 1954 по 1961 роки.

Однак назва це єдине, що ріднить автомобілі. Представлений у Франкфурті концепт Borgward Isabella Concept – це футуристичний електромобіль, створений для демонстрації розвитку дизайнерського напрямку бренду. Тобто, в такому вигляді прототип навряд чи отримає серійне виробництво. Поки що – це лише концепт.

Демонстрація електромобіля Bongward Isabella на Франкфуртському Автосалоні 2017.

Габаритна довжина кузова концептуального 4-дверного електромобіля Borgward Isabella Concept становить п’ять метрів. Показники ширини і висоти – 1,92 і 1,4 метра відповідно. Серед інших особливостей концептуального електромобіля варто виділити розсувні двері та досить таки унікальний салон, виконаний у футуристичному стилі.

borgward-isabella-concept-interrior-ecoauto
isabella_interior_ecoauto

Borgward Isabella Concept оснащений двома електричними двигунами. Сумарна віддача – 300 кінських сил. Із нуля до 100 км/год автомобіль прискорюється за 4,5 секунди. Максимальна швидкість – 250 кілометрів на годину. Заявлений запас ходу – близько 500 км.

Схожі записи