BMW показала тизер повністю електричного iX3

Баварський автовиробник BMW готується до урочистої презентації нового електромобіля, який отримав назву iX3, яка повинна пройти вже 25 квітня на Пекінському автосалоні.

bmvtizerh3

Однак зараз компанія в рамках анонса публічного дебюту, а також для підігріву інтересу опублікувала перший тизер новинки.

. . . . .

Так, прес-служба вирішила показати решітку радіатора. Ймовірно, новий дизайн буде застосовуватися саме для електромобілів компанії, або в майбутньому перейде і на інші моделі. Так, вперше за всю історію, компанія BMW об’єднала в єдине ціле дві напівкруглі секції решітки радіатора.

bmvtizerh3radiator

На жаль, поки німецький концерн не поспішає розкривати будь-які технічні характеристики майбутнього кросовера з повністю електричною установкою. Раніше в мережі публікувалися численні шпигунські фотографії закамуфльованої моделі. При цьому передбачалося, що в дизайні автомобіль практично повністю буде відповідати моделі з двигуном внутрішнього згорання.

Читайте також: Найочікуваніші електричні кросовери і позашляховики

Поки автоексперти припускають, що кросовер отримає запас ходу близько 400 км, але офіційного підтвердження інформації поки немає. Можливо автомобіль буде укомплектований двома електродвигунами, здатними розвивати близько 300 кінських сил, і що працюють в парі будуть забезпечувати повний привід з широкими можливостями перерозподілу крутного моменту. Серійне виробництво і продаж почнеться до 2020 року.

bmvtizerh32

Також нагадаємо, що зараз в модельній лінійці компанії BMW присутній повністю електричний хетчбек BMW i3 з запасом ходу до 330 км, а також гібридний спорткар BMW i8, здатний розганятися до 100 км / год всього за 4,4 секунди.

Схожі записи