BMW показала силует флагманського електрокара

Компанія BMW опублікувала перше тизерне зображення свого нового електромобіля iNext. Прем’єра автомобіля повинна відбутися в 2021 р, виробництво моделі буде налагоджено на заводі в Дінгольфінге.

siluet

Запас ходу у новинки буде змінюватися в залежності від версії. Так, без підзарядки iNex зможе проїхати від 450 до 700 км. Потужність топової версії електромобіля може скласти до 800 к.с.

. . . .

За неофіційними даними, новим електромобілем стане кросовер. Автомобіль отримає функцію автономного водіння.

Читайте також: Tesla показала зображення невідомої новинки

Раніше стало відомо, що BMW планує масову електрифікацію всіх моделей. Автомобілі отримають або гібридні, або повністю електричні версії.

Спеціально для цього компанія BMW Group спільно з Daimler почала розробку бездротових зарядних пристроїв для електрокарів і гібридних автомобілів. За швидкістю зарядки автомобільних акумуляторів нова технологія не буде поступатися кабельним аналогам, але перевершить їх за зручністю використання.

На даний момент вже створено робочий прототип нової системи. Пристрій має ККД 90% і може повністю зарядити батареї BMW i8 бездротовим шляхом менш ніж за дві години. Розробники планують збільшити потужність зарядної станції до 7 кВт, що дозволить істотно прискорити процес зарядки гібридів і електромобілів.

Схожі записи