Bentley готується представити перший електромобіль

Вже немає нічого дивного в новинах, які говорять про те, що черговий бренд готується представити електромобіль. Однак Bentley – це особливий випадок, при цьому стало відомо, що першим електромобілем стане «чотирьохдверне купе», а не SUV.

bentlielektromobil

За словами головного дизайнера компанії Bentley Штефана Зілаффа стало відомо, що в найближчому майбутньому на ринок може вийти перший в історії електрокар від преміального бренду. Однак несподіванкою стане те, що на противагу до сучасного тренду автомобільного ринку, автовиробник збирається створити чотирьохдверне купе нової моделі.

За базу може бути використаний Porsche Mission E, що дозволить британському виробникові створити «абсолютно нову мову дизайну марки». Якщо бути точніше, то Зілаф заявив: «Звичайно, наступним кроком буде створення електричної моделі – унікального Bentley, який не походить від існуючих автомобілів. Це повинна бути абсолютно нова, свіжа розробка, з абсолютно іншими пропорціями ».

Нагадаємо, що раніше в 2017 році на Женевському автосалоні був представлений концептуальний автомобіль Bentley EXP 12 Speed ​​6e. Навіть на представленому концепті компанія не стала повідомляти технічні та динамічні характеристики. Однак повідомила, що запас ходу складе не менше 500 км.

Схожі записи