Автопілот від Tesla: цікаве відео

8698_tesla_model_3

Автомобілебудівна компанія Tesla Motors представила ексклюзивний відеоролик, що показує всі можливості автопілота. Проморолик вже отримав широке поширення в мережі Інтернет.

Нагадаємо, що за традицією компанія з виробництва електрокарів Елона Маска не використовує відеоролики для демонстрації тієї або іншої моделі, однак зараз вирішила зробити виключення. На відео добре видно, як автопілот на новенькій моделі Tesla S прекрасно справляється з поставленими перед нею завданнями.

«Система автопілота у нас сьогодні в пріоритеті. Отже, в Tesla Motors роблять все можливе, щоб привернути максимальну увагу споживачів до нашої новинки», – розповів в інтерв’ю глава компанії Елон Маск.

Нагадаємо, що сьогодні крім системи автопілота, інженерних глибинах фірми фахівці працюють над створенням нового, і що більш важливо доступного масовому автолюбителю електромобіля – Tesla Model 3. Передбачається, що автомобіль буде коштувати не більше тридцяти п’яти тисяч доларів США. Причому передбачуваний тираж новинки вже визначений – не менше 500 тисяч примірників.

Схожі записи