Audi опублікувала тизер нового E-Tron GT

Сьогодні з’явилася інформації, що німецька автомобільна компанія Audi дійсно працює над повністю електричним седаном, який отримає назву E-Tron GT. Повідомляється, що серійне виробництво новинки стартує на початку наступного десятиліття.

audi_e_dzh_tron

15 березня, прес-службою автомобільного бренду Audi було опубліковано тизерне зображення нового електромобіля. Крім того, було повідомлено про те, що виробництво електромобіля буде налагоджено на майданчику в Неккарзульмі, що в Німеччині.

На превеликий жаль, поки що нічого невідомо про новий електромобіль німецького автовиробника, але вважається, що E-Tron GT буде мати багато спільного з 600-сильним седаном Porsche Mission E. Крім нового Audi E-Tron GT, німецький автовиробник збирається представити два повністю електричних кросовера – їх офіційна презентація очікується в кінці цього року, до речі вже відомо, що більш стильний E-Tron Sportback, встане на конвеєр вже в наступному році. В цілому, до середини наступного десятиліття, преміальний автовиробник матиме більше 20 електрифікованих моделей.

zhenevaaudi1

Хочемо нагадати, що на Женевському автосалоні 2018 року німецька преміальна марка Audi представила серійний електричний позашляховик Audi e-tron prototype . Кузов екологічно чистого автомобіля як і раніше захований від сторонніх очей камуфляжною плівкою.

На жаль, ніякої офіційної інформації про серійний електромобіль підвищеної прохідності Audi e-tron prototype в компанії не розсекретили. Представники марки лише заявили, що машина буде оснащена повним приводом.

Також керівники німецького бренду розповіли, що 30 хвилин зарядки на спеціальній станції вистачить для «тривалої подорожі» на серійному електромобілі Audi e-tron.

Відомо, що авто з електричною силовою установкою Audi e-tron збиратимуть на бельгійському заводі німецького бренду. Старт серійного виробництва запланований на кінець 2018 року.

zhenevaaudi3

Відомо, що електричний позашляховик Audi e-tron пройде велике випробування при температурах від -20 до +50 градусів за Цельсієм. Під час випробування автомобілі подолають понад п’ять мільйонів кілометрів.

Схожі записи