Audi дражнить Теслу та Елона Маска в рекламі свого майбутнього електромобіля

audi-tesla-musk-have-1

Це більше схоже на прояв гумору, ніж на зменшення резервувань електромобіля Tesla Model 3 чи погіршення їхніх продажів, проте новина цікава.

У доволі дивній формі Audi City Berlin опублікували рекламний щит, що рекламує майбутній електромобіль E-tron Sportback, що був представлений в квітні. Ще більш дивно стає, коли розумієш, що рекламують електромобіль, що не виходитиме на ринок ще мінімум 2 роки.

Оголошення рекламного щита, окрім зображення, власне, електромобіля, містить напис: «Musk-Have». Це трансформований, доволі популярний в штатах та англійськомовних країнах, вираз «Must-Have» (обовёязково мати). У перекладі це б звучало як “Маск Має”.

На перший погляд це може здатись недоречним та дешевим жартом, але радше за все, це уклін в сторону того, що раніше Елон Маск володів електромобілем Audi Q7 до того, як Tesla Model X увійшла в виробництво.

А рекламується, до речі, електромобіль E-tron Sportback, котрий на сьогодні являє собою лише концепцію, представлену на Auto Shanghai 2017. Audi підтвердили, що планують вивести її на ринок у 2019 році.

Автовиробник стверджує, що e-tron sportback буде мати ті ж, або подібні, характеристики, що й Quattro. Наприклад дальність ходу в 300 миль чи двигун потужністю 320 кВт.

aude_sportback_electrocar

У той час як електромобіль E-tron Quattro, ймовірно, стане конкурентом для Tesla Model X наступного року, E-tron Sportback, швидше за все, зіткнеться з Tesla Model Y, яка фактично запланована приблизно на один і той же час.

Схоже, Audi планує заздалегідь створити суперництво між власною компанією, та Tesla.

Схожі записи