Spyker відмовився від електричних суперкарів

3696_spyker

Spyker не збирається випускати суперкари з повністю електричними силовими установками. Про це пише видання EcoAutoInfo.com з посиланням на керівника компанії Віктора Мюллера.

Мюллер пояснив рішення компанії Spyker відмовитися від випуску спортивних машин з повністю електричними силовими установками тим, що такі автомобілі не будуть користуватися особливою популярністю у їх клієнтів. За його словами, електромобіль не може передати те відчуття, коли ти керуєш машиною з механічною коробкою передач і відключеною системою стабілізації.

При цьому Мюллер зазначив, що компанія не планує повністю відмовлятися від створення електромобілів Spyker. Зокрема, у планах компанії в найближчому майбутньому створити електричний позашляховик.

Нагадаємо, що на початку квітня у ЗМІ повідомлялося про плани Spyker створити всешляховик за мотивами концепт-кара D12 Peking-to-Paris, який дебютував на Женевському автосалоні в 2006 році. Передбачається, що дебют позашляховика Spyker відбудеться на автосалоні в Лос-Анджелесі в листопаді поточного року.

Схожі записи