В Женеву їде серійний 1072-сильний електрокар Rimac Concept_One

rimac_concept_one_4

Хорватська компанія Rimac Automobili офіційно анонсувала світову прем’єру серійного повністю електричного купе Rimac Concept_One. Виробнича версія концептуальної моделі, представленої на автосалоні у Франкфурті 2011 року, матиме свій публічний дебют на Женевському мотор-шоу.

Серійний електромобіль Rimac Concept_One практично нічим не відрізняється від концепції. Високоефективний автомобіль отримав стильну решітку радіатора, рельєфний капот, «відважне» вітрове скло, карбоновий задній дифузор, оригінальні задні габаритні вогні і унікальні 20-дюймові колісні диски зі спеціальними покришками Pirelli P Zero.

rimac_concept_one_1

Інтер’єр електричного спортивного купе Rimac Concept_One повністю не розсекречено, але вже зараз ми знаємо, що в салоні автомобіля можна буде виявити виключно високоякісну шкіру, алькантару і алюміній.

rimac_concept_one_2

Пластикових елементів оформлення інтер’єру в цьому автомобілі немає. Крім цього, електрокар отримав повністю цифрову панель приладів та інформаційно-розважальну систему зі з’єднанням 4G.

rimac_concept_one_3

На даний момент відсутня інформація щодо запасу ходу електричного супер-кара, однак, враховуючи заявлену потужність авто, водієві частенько доведеться дивитись, що показує карта електрозаправок, щоб дізнатись про наявні вільні місця біля “розетки”.

Схожі записи