Електро-сітікар Zotye E200

zotye_e200_ev_0

Zotye E 200 EV, це електричний задньопривідний хетчбек А-класу, у якому поєднуються небуденна зовнішність, включно двомісний салон та сучасна технічна начинка. Китайці хоч і використали «форм-фактор Смарт», але добряче і самостійно попрацювали над формою, тож виглядає Zotye E 200 EV досить стильно та привабливо.

Нахмурений передок зі «злісним поглядом» фар та «пухлим» бампером, збалансований силует із злітаючою лінією підвіконня та чисельними гранями на бічних поверхнях, акуратна корма з витонченими ліхтарями та «надутим» бампером. Таке авто обов’язково захопить увагу у потоці машин у місті.

Довжина Zotye E 200 EV – 2735 мм (1810 мм між колісними парами), ширина – не більше 1600 мм, висота (з урахуванням антени) – 1630 мм. Передня та задня колія – 1360 та 1350 мм, кліренс 128 мм.

В спорядженому виді маса авто складає 1100 кг, повна маса – 1270 кг.

zotye_e200_ev_1

. . . . . . .

Інтер’єр Zotye E 200 EV просякнутий духом мінімалізму, в першу чергу погляд притягує десятидюймовий дисплей мультимедійного комплексу, в який вшите керування «мірокліматом» та іншими другорядними функціями.

zotye_e200_ev_2

В салоні три-дверного авто встановлені два ергономічних крісла з ненав’язливою бічною підтримкою, в міру щільним наповнювачем та достатніми діапазонами регулювання (опціонально – електричних). Правда, клієнтам ріст яких за 180 см буде трішки затісно.

Не дивлячись на міні-габарити, у Zotye E 200 EV є й місце для багажного відділення, причому досить об’ємного – «проковтнути» дві-три об’ємних валізи він зможе дуже просто.

. . .

zotye_e200_ev__3

Цей сіті-кар призводиться до руху синхронним електромотором номінальною потужністю у сорок одну кінську силу (30 кВт). Пікова ж потужність – 82 к.с. (кВт) та 180Нм крутильного моменту. Весь запас потужності відправляється на колеса задньої осі через одноступінчастий редуктор.

Силовий агрегат живиться літій-іонною батареєю ємністю 24,5 кВт_год, яка забезпечує 220 кілометрів на одній зарядці. Але це маються на увазі ідеальні умови, реальний же пробіг десь 160 км.

Від звичайної побутової розетки повне насичення акумуляторів відбувається за 6-8 годин, а від спеціальних терміналів батарея заповнюється на 80% вже через півгодини.

Невідомо, за скільки секунд авто розганяється до сотні, а ось максимальна швидкість обмежена 120 км/год.

В основі Zotye E 200 EV – задньопривідна схема з алюмінієвим каркасом кузову та пластиковим наповненням. Підвіска – незалежна, на передній осі – МакФерсон, ззаду – конструкція з подвійними А-подібними важелями.

Повністю дискові гальма на всіх колесах (передні – вентильовані) з ABS. Рульове керування – рейкове з електричним підсилювачем.

Схожі записи