ЕлектоАЛЬЯНС: BMW + Jaguar Land Rover

bmw_jag0

В планах левів авторинку – BMW + Jaguar Land Rover – сумісна праця по створенню електромобілів нового покоління, та про це вже заявлено офіційно. AutoNews, повідомляючи цю новину, посилається на прес-службу баварчан.

Два ці флагманські бренди будуть в першу чергу фокусуватися на розробках нового електромотору, силової електроніки та трансмісії нового покоління.

До того ж, у цих компаніях планують здійснення інвестицій у безпілотні транспортні засоби, а також у технології для машин, інтегрованих у інформаційні мережі. Є і довгостроковий план по створенню сервісних автомобілів для спільного користування.

Ще одною метою, згідно з повідомленнями прес-служби є економніше використання коштів та пришвидшене виведення нових моделей на ринок.

Наприклад до 2025 року планується випуск дванадцяти повністю електричних моделей BMW. Зараз єдиною моделлю BMW з акумуляторним живленням є хетчбек і3.

_bmw

BMW i3

JLR (Jaguar Land Rover) випускає також одну модель кросовера на акумуляторах –Jaguar I-Pace.

_jaguar

Jaguar I-PACE

Місце спільної праці експертів BMW + JLR – Мюнхен. Ця команда просуватиме подальшу технологію BMW eDrive 5-го покоління, що дебютуватиме вже цього року на кросовері іХ3 з живленням від акумуляторна. Такий варіант Х3 будуть випускати Китаї та експортувати до Європи та США.

Перед тим повідомлялося, що кросовер на електриці BMW iNext буде мати гігантський дісплей. Умовно екран буде поділений на зону водія та пасажира.

Схожі записи