Дебют електричної Skoda Citigo

shkodasitigo0

Основа нової Skoda, це міське авто Citigo. В її комлекті електричний мотор, що має потужність 82 к.с., який живиться від батареї Li-ion з потужністю 36,8 кВт. Ємність батареї в стані надати авто Skoda Citigo запас ходу 265 кілометрів.

shkodasitigo1

Skoda Citigo iV

Електромотор Citigo iV є майже таким, як у спорідненої моделі Volkswagene е-Up, того ж концерну. Він також може розвинути крутильний момент у 210 Нм, завдяки чому Skoda Citigo iV в стані розігнатися за 12,5 секунд до сотні. Авто може розвинути максимальну швидкість у 130 км/годину.

shkodasitigo2

Skoda Citigo iV

Місце встановлення Li-ion батареї – під підлогою – це той самий варіант, що і у е-Up. До 80% вона заряджається за годину, для чого потрібен особливий зарядний кабель ССS, який під’єднають до швидкого 40 кВт зарядного пристрою постійного струму. При використанні настінного блоку у 7,2 кВт час заряджання збільшується до трохи більше ніж чотири години. Від звичайної розетки зарядити акумулятор на 100% можна за 12 годин та 37 хвилин.

shkodasitigo3

Skoda Citigo iV пропонуватиметься виключно у варіанті п’яти дверного хетчбека, а відрізнятися від зовнішності версій з моторами внутрішнього згоряння буде радіаторною решіткою, яка фарбуватиметься під колір кузова, переднім бампером зі стандартними протитуманними фарами та світлодіодними денними ходовими вогнями, спеціальними індикаторами, вбудованими в крики дзеркал, та позначкою Citigo-E на задній двері.

shkodasitigo4

В салоні Skoda Citigo iV отримає перероблену панель приладів та розширене базове обладнання, у тому числі передні скло підйомники, клімат-контроль, центральний замок. Буде і дорожча комплектація, де монтуватимуться дзеркала з підігріванням, пакет «під шкіру» та низка систем безпеки.

Схожі записи