Volkswagen тестує новий електричний кросовер використовуючи базу Tiguan

7912_modeli_i_d__croz

Модельний ряд електричної лінійки Volkswagen буде розширюватися в майбутньому, і схоже, що днями фотошпигунів вдалося сфотографувати серійну версію концепту I.D. Crozz.

Перебуваючи на ранніх стадіях розробки, цей прототип є, так як званим «мулом», посадженим в модифікований кузов кросовера Tiguan. Хоча він не розкриває стиль серійної моделі, але дозволяє побачити деякі деталі.

7322_modeli_i_d__croz_1

Наприклад, судячи з розтягнутим бічних стійок, прийдешній електричний кросовер буде довшим, ніж стандартний Tiguan, але схоже, що трохи коротше версії Allspaсe. Бічні пороги також товщі, ніж у базового Tiguаn, так як Volkswagen, ймовірно, намагається приховати платформу MEB, використовувану на автомобілі. Помітна і виступає кришка горловини бензобака, який може приховувати електричний зарядний порт.

Останнім часом VW мало говорить про I.D. Crozz, але модель була представлена ​​в двох різних концепціях – перша на автовиставці в Шанхаї 2017 року, друга – в тому ж році у Франкфурті. Остання була доопрацьована, і отримала два електромотора – на один на передню потужністю 100 к.с., другий на задню на 201 к.с.

6024_modeli_i_d__croz_2

Володіючи комбінованої потужність в 301 кінську силу, кросовер за задумом інженерів компанії зможе розвивати максимальну швидкість в 180 км / год, а його 83 кВт літій-іонна батарея дозволить проїжджати на одній зарядці до 500 кілометрів.

Volkswagen вже підтвердив плани по запуску серійної моделі I.D. Crozz в 2020 році. Як очікується, на ній буде запропонований модульний акумулятор і електромотори різної потужності, включаючи версію початкового рівня з більш скромним характеристиками, ніж вказані вище.

Схожі записи