Ніхто не може наздогнати Tesla: продажі електромобілів 2018

tesla_electric_cars_lineup_dca_08_2018_0282

Навіть при значному збільшенню продажів електромобілів інших компаній, їхні результати досі дуже далекі від того, що продемонстрували Tesla. Власне, мова іде про продажі у третьому кварталі 20018 року та у вересні безпосередньо.

В загальному, аби не тягнути кота за хвоста, Tesla продали майже 56 тисяч електромобілів за останні три місяці. 14.5 тис. електромобілів – це Tesla Model S, іще 13.2 тис електромобілів – Tesla Model X.

Для порівняння, за той же період часу, було продано майже 4 тисячі електромобілів Chevrolet Bolt та 3.7 тисячі електромобілів Nissan Leaf. Тобто Tesla, в принципі, як виявилось, тримає перше, друге, та третє місця серед найбільш успішних електромобілів на внутрішньому ринку.

Поступаються електромобілям Tesla й гібридні авто інших виробників. Найближче підібрались Toyota Prius Prime із продажами 6.2 тисячі одиниць та Chevy Volt, котрі відстали на 13%, адже їхні продажі склала 5.4 тисячі.

Всі інші, як гібриди, так і електромобілі, дуже відстали навіть від цих показників. До прикладу, Ford Fusion Energi зупинились близько 1.4 тисячі проданих гібридів, BMV i3 продались у кількості 1.3 тисячі одиниць, а Mitsubishi продали 1.1 тисячі своїх Outlander-ів.

Звичайно, прогрес є і електромобілі сьогодні продаються добре, як ніколи раніше. Втім, Tesla досі залишається лідером на ринку електромобілів. Хто б якої думки не дотримувався, цифри говорять самі за себе.

Схожі записи