Cadillac анонсував перший електромобіль до 2021 року

ryadu_cadillac_povni

В кінці 2017 року General Motors повідомляла про свої плани зі створення першого в модельному ряду Cadillac повністю електричного автомобіля, але потім компанії взяла паузу і паче не розвивала цю тему в ЗМІ.

Зараз The Detroit Free Press поділилося інсайдерською інформацією, що перший електричний Cadillac повинен бути запущений у виробництво в 2020 або 2021 році, але поки немає даних про те, в якому кузові GM це зробить.

Цілком ймовірно, що це може бути стильне купе за прикладом концепту Escala, і патентні зображення автомобіля були схожі на дану версію, особливо, що стосується подовженого кузова і низького лобового скла. У той же час, не виключено, що американська марка може переключитися на ідею зі створення набирають все більшої популярності електричних кросоверів.

Разом з цим, у 2020 році GM також повинна представити дві нові моделі з ДВЗ – середньорозмірний седан СТ5 і компактну модель СТ4, оснащені 2-літровим мотором з турбонаддувом на 237 к.с. і 350 Нм крутного моменту, а також варіантами двигунів V6 і 4,2-літровим V8 на 550 к.с. 850 Нм для більш старшої моделі СТ5.

Схожі записи