800 сильний електромобіль покажуть в Женеві

9 березня 2018 року, в рамках Женевського автосалону, пройде офіційний дебют нового спорткара від компанії Pininfarina і Hybrid Kinetic Group, які покажуть 800 сильний електрокар.

paninfarina_gt234

Pininfarina і Hybrid Kinetic Group привезуть повністю електричний суперкар на майбутньому Женевському автосалоні, що проходить щорічно з 9 березня. За попередньою інформацією, незабаром компанія покаже найпотужнішу версію суперкара, який отримає електричну силову установку з сумарною потужністю до 800 кінських сил. Про це стало відомо завдяки закордонному автомобільному виданню Motor1 з посиланням на офіційні джерела в компанії, що представили перші фотографії.

Автомобільні експерти припускають, що електромобіль побудований на базі представленого в 2016 році концепту H600, однак на відміну від попередника новинка буде представлена ​​у вигляді сучасного дводверного купе, що володіє дизайнерськими концептуальними ідеями свого попередника. Однак компанія поки не стала розголошувати будь-які подробиці майбутньої новинки.

Експерти припускають, що новий спорткар отримає два електромотора з потужністю по 400 кінських сил на передню і задню вісь. Як джерело живлення буде застосовуватися акумуляторний блок з ємністю до 100 кВт * годин, що дозволить автомобілю проїжджати близько 500 км.

В обробці салону буде застосовуватися швидше аскетичний стиль, так як модель буде позиціонуватися саме в якості спорткара, а не преміального електромобіля з потужною установкою.

Схожі записи