50% виробництва Porshe займуть електромобілі

porsche-mission-e-main

Не так давно Porsche стверджували, що всі електромобілі не забезпечують достатньої продуктивності, щоб досягти рівня, якого очікують їх клієнти від німецького бренду преміум-класу.

У міру того як їх робота над їх першим електромобілем прогресує, вони змінюють свою думку про технології, і генеральний директор Олівер Блюм тепер каже, що він очікує, що половина виробництва Porsche буде «електричною» до 2023 року.

Mission E стане першим електромобілем Porsche, котрий планують ввести в експлуатацію в 2019 році.

У минулому році Блюм сказав, що вони планують щорічно випускати 20 000 одиниць нового електромобіля. Це значний обсяг для німецького автовиробника, враховуючи, що в минулому році в усій своїй лінійці було поставлено понад 230 000 автомобілів по всьому світу.

Але тепер вони готові запустити його разом із ще одним електромобілем на базі Macan.

Несподівано, генеральний директор тепер каже, що ці два електромобілі Porsche готуються до виробництва у розмірі 60 000 електромобілів на рік. Виблятимуть електромобілі Porshe на своєму заводі в Цуффенхаузені. Минулого тижня Блюм зробив коментар до ділового журналу журналу Magazine Magazin про ці плани.

Буде сюрпризом, якщо компанія дійсно зможе виправдати очікування щодо виробництва та поставок електромобіля Porshe Mission E.

До речі, дизайн електромобіля Porshe Mission E дуже навіть вражаючий. Звичайно, в цій справі Порше мають хист.

porshe_mission_e_ecoauto

Специфікації електромобіля Porsche, очевидно, конкуруватимуть з продуктивності Tesla Model S, яка, ймовірно, буде її основним конкурентом.

За словами Блюма, електромобіль Mission E повинен мати «більш ніж 310 миль ходу на одному заряді» (500 км). Проте експерти EPA стверджують, що запас ходу буде меншим, проте, теж дуже пристойним – 250 миль.

Porsche також націлений на прискорення від 0 до 60 миль в годину за 3,5 секунди. Автовиробник також стверджує, що електромобіль Mission E буде оснащийна 800-вольтною системою зарядки, здатної заряджати до 80% акумулятора за 15 хвилин.

Ми все ще не маємо жодної інформації про майбутню вартість електромобіля, що, звичайно, буде дуже важливим для клієнтів Porshe.

Відео на тему:

Nissan Leaf 2018

Схожі записи