35 000 за електричний позашляховик Hyundai

hyundai_kona_ecoauto_1

Hyundai дали зрозуміти, що пришвидшили план для свого першого електричного позашляховика із великим запасом ходу, от тільки поки невідомо, яка саме модель вийде на ринок першою, адже Hyundai вже мають електричні версії своїх авто – Niro, Stonic та Kona, котрі з’являться на ринку в найближчі 2 роки. Тепер компанія повідомила важливу деталь про свій майбутній електромобіль, а саме те, що електричний позашляховик вартуватиме в районі 35 000 євро (39 000 доларів).

Гібридна версія Niro вже підтверджена корейським автовиробником, але вже наступного року з’явиться й повністю електрична версія авто.

Німецьке видавництво Autobild заявило, що електромобіль Hyundai Kona матиме батарею потужністю 50 кВт/год, що може означати, електромобіль матиме запас ходу на одному заряді батареї близько 200 миль. 321 кілометр – достатньо хороший запас ходу для електромобіля, чи не так?

hyundai_kona_ecoauto_2

І більше того, те ж німецьке видання заявляє, що саме цей електромобіль, Hyundai Kona, вартуватиме 35 000 євро.

Хоча Hyundai є одним з найбільших автовиробників, які все ще наполягають на паливному паливі, і вони визнали, що вони «виробляють електричні плагіни лише до тих пір, поки не з’являться транспортні засоби з водневим паливним елементом», їх останні кроки вказують на те, що вони серйозно ставляться до електромобілів.

Схожі записи