Mercedes-Benz випускатиме лише електромобілі

Маркус Шефер (менеджер по розвитку бренду Daimler) повідомив, що його автоконцерн припиняє розробку бензинових двигунів. Відтепер компанія зосередить всі сили на виробництві електрокарів. Вже сьогодні вона займається створенням власних акумуляторів та нових трансмісій.

Уточнення: Компанія Daimler входить в ТОП-5 автовиробників світу. Їй належать бренди Mercedes, Smart, Mitsubishi Fuso Truck.

Також Маркус Шефер дав наступний коментар: “Майбутнє автомобільної промисловості – це електрика. Концерн Daimler повністю сконцентрується на створенні електромоторів для своїх майбутніх авто”. Водночас він допустив, що пріоритети компанії можуть змінитися.

markus_shefer

На даний момент компанія Daimler завершує запуск нової серії паливних двигунів для автомобілів E-класу та S-класу. Після закриття цих проектів очікується різкий поворот в сторону електрифікації. Одним із перших, хто відреагував на цю новину, став Ілон Маск. Він похвалив компанію Daimler за “рух у майбутнє”.

Як відомо, у 2018 році компанія Mercedes-Benz опублікувала відеотизер, в якому показала їзду свого першого серійного електромобіля.

Схожі записи